среда, 20 марта 2013 г.

Модуль 5. Рефлексія

У цьому модулі після того, як ми поділилися з колегами своїми презентаціями та засобами оцінювання, які визначають навчальні потреби учнів, ми і надалі будемо планувати, як навчати учнів за методом проектів з використанням ІКТ та формувати в них навички 21 століття при реалізації завдань проектів.
 Протягом цього модулями знайшли і зберегли Інтернет-ресурси, які можна використовувати при вивченні обраної теми. Обговорили, як використовуватимете інтерактивні Інтернет-ресурси для пояснення учням нових можливостей співпраці, спілкування та проведення досліджень. Ми також розглянули шляхи ефективного пошуку та оцінювання Інтернет-ресурсів для проведення досліджень та навчилися правильно використовувати ці ресурси, дотримуючись закону про авторські права. ми спланували  як використовувати Інтернет при вивченні теми.

1 комментарий:

  1. Шановні колеги, Вами пророблена велика робота, в результаті якої Ви створили якісне та різнобічне портфоліо, з дотриманням всіх вимог. Одне питання - чому у розділі "Діяльність вчителя" відсутні матеріали для фасилітації? Наше побажання - імена по-батькові краще писати повністю.

    ОтветитьУдалить